Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep rep la visita del cònsol general de França per a Catalunya, Aragó i Balears per tal de presentar-se i conéixer les novetats a l’administració local

23 juny, 2021

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha rebut aquest matí la visita del cònsol general de França per a la circumscripció consular d’Aragó, Catalunya i les Illes Balears, Olivier Ramadour, que s’ha interessat per la situació de la comunitat de ciutadans francesos del municipi i també pels projectes de l’administració local. Ramadour, que no coneixia les Pitiüses, ha visitat la Casa Consistorial per presentar-se i s’ha trobat amb l’alcalde, Angel Luis Guerrero, acompanyat per la tinent d’alcalde Pilar Ribas. Per la seva banda, Ramadour ha acudit junt amb el cònsol honorari de França a Eivissa i Formentera, Claudio Torres.

El cònsol general s’ha mostrat encantat amb el que s’ha trobat durant la visita institucional a les nostres illes i el bon enteniment amb les autoritats municipals. Així mateix, ha traslladat «la bona predisposició» de la comunitat francesa i de les autoritats consulars per a mantenir una «estreta col·laboració» amb l’administració local.

Ramadour també s’ha interessat pels projectes de mandat de l’equip de govern i les properes iniciatives que es posaran en marxa. Per la seva banda, ha informat del reconeixement com a Liceu de l’Aliança Francesa, fet que farà possible que els alumnes puguin realitzar en aquest centre tota la seva etapa educativa, fins acabar el Batxillerat.

Guerrero ha convidat el cònsol general a firmar el llibre d’honor del l’Ajuntament de Sant Josep.