Noticias

L’Auditori Caló de s’Oli acull el concert del valencià Miquel Gil dins de la gira ‘20 anys d’Orgànic’

14 gener, 2022

L’Auditori Caló de s’Oli rep dissabte que ve, 22 de gener, a les 19h l’actuació musical del cantant valencià Miquel Gil dins de la gira ‘20 anys d’Orgànic’ una gira que suposa la celebració i l’homenatge a «l’edició d’un treball que va suposar un abans i un després en la carrera professional de Miquel Gil».

Miquel Gil porta més de 40 anys relacionat amb la música tradicional mediterrània i ha estat definit com «el més modern dels cantants, amb una mirada davant el futur però amb vivències tradicionals des del present». ‘Orgànic’ forma part del seu propi projecte personal en solitari després d’haver format part de Al Tall i Terminal Sur, formacions caracteritzades pel seu mestissatge sonor i l’experimentació musical amb importants incursions als ritmes africans.

Aquesta obra, editada el 2001, va ser la segona d’una discografia que compta amb 8 treballs fins a la data, sent ‘Orgànic’ el treball discogràfic més significatiu de la seva llarga trajectòria en solitari i que va suposar un gran reconeixement en el món de l’escena folk.«Des del Fòrum Marí hem de donar suport a qualsevol acció que busqui o cridi l’atenció sobre la protecció i la cura de la nostra mar, que és el nostre objectiu. Qualsevol llenguatge que parli de un futur sostenible per al medi marí, serà el nostre llenguatge. MARE, a través de les fotografies i vídeos dels participants de la primera edició, ens convoca a continuar treballant per millorar la salut de la nostra mar», ha dit el seu coordinador, Antonio Martínez Beneyto.

Per assistir-hi farà falta la reserva prèvia de localitats, que es podran demanar a partir del proper dissabte, 15 de gener. L’entrada és gratuïta però, en aplicació de les normatives sanitàries, s’haurà de mostrar el certificat de vacunació de la COVID-19 per accedir a l’auditori.