Noticias

Lectura del manifest amb motiu del Dia contra la violència cap a les dones.

23 novembre, 2018

Aquest matí, Corporació  i  personal  de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, s’han concentrat a les 12 hores a la porxada de l’Ajuntament, on la regidora de Serveis Socials i  Igualtat, Ana Ribas, ha realitzat la lectura de la declaració  Institucional amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere, que es celebrarà aquest diumenge 25 de novembre.

Cal dir que tots els grups municipals s’han unit  i  de forma unànime han donat suport a aquest manifest, com no podia ser d’altra manera, ja que la nostra societat és ben conscient que cal erradicar aquesta xacra i això ha de passar per una tolerància zero tant de la societat com de totes i cadascuna de les Administracions i Institucions.

El  manifest ha volgut recordar les dones assassinades en el que portam de 2018 i en especial a Sacramento Roca Martín, vesina de Palma assassinada aquesta setmana passada amb 36 anys deixant dos fills.

La Declaració Institucional que s’ha llegit aquest matí, serà signada en el proper Ple municipal de dia 29, pels portaveus dels 4 grups municipals que conformen aquesta Corporació.