Noticias

Les obres estructurals de l’Auditori de Caló de s’Oli estan executades en un 70% i es preveu que es finalitzin el 15 de maig.

27 febrer, 2019

Aquest matí,  l’Alcalde acompanyat de la primera tinent d’alcalde i  els regidors d’urbanisme i  obres públiques han realitzat una visita a les obres del  futur auditori de Caló  de s’Oli que ja estan  molt avançades.

La idea era poder comprovar in situ com avancen les obres del que ha de ser un nou  centre cultural  i  espai  ciutadà de referència pel  municipi de Sant Josep i  en especial  per la zona de Cala de Bou.

Aquest projecte, amb un cost d’un poc més de 3,2 milions donarà aviat resposta a la manca de grans infraestructures culturals i  socials de municipi. Ara  les obres estructurals ja estan finalitzades en  un 70% i  es preveu  que finalitzin a mitjans de maig.

Ara mateix, l’estructura està pràcticament finalitzada, l’alçada màxima ja està definida i  es pot intuir prou bé quin serà el  resultat final.

Cal recordar que l’auditori d’es Caló de s’Oli, comptarà amb 2 sales polivalents, magatzems, camerinos, banys, un auditori amb 222 places i  un amfiteatre exterior amb capacitat per a 300 persones.

Així, si  tots els terminis es segueixen complint com fins ara, durant l’estiu es podrà treballar en els tancaments envidrats i les instal·lacions interiors i per darrers d’any les obres haurien finalitzat i  es podria començar a treballar en la programació  cultural  i  les activitats que donaran  vida a aquest nou  espai  que tanta falta feia.

“Per fi podem deixar enrere tots els problemes que vàrem patir per poder començar aquest projecte, que avui ja és una realitat i  que aviat tendrem acabat i  al  servei  de la nostra ciutadania. Volem  que l’auditori segueixi la línia de Can Jeroni, en tant al puntal cultural de referència en què s’ha convertit, però amb unes instal·lacions amb major capacitat i usos. Tan sols faltarà, per acabar de completar la fotografia, que el  futur passeig de la badia de Portmany també es faci realitat” ha apuntat Marí Ribas.