Noticias

L’Escoleta de Cala de Bou de l’Ajuntament de Sant Josep obre les inscripcions als tallers Espais Familiars per a oferir assessorament i suport a famílies amb infants en edat Infantil no escolaritzats

24 setembre, 2019

L’Escoleta de Cala de Bou de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, que pertany a la Xarxa d’Escoletes Públiques de Balears, obre demà el període d’inscripció als tallers d’Espais Familiars, adreçat a pares i mares d’infants d’entre 18 i 36 mesos encara no escolaritzats. Més endavant s’obrirà el període per a l’Espai Nadons, orientat als petits d’entre quatre i 12 mesos. L´únic requisit per a poder participar en el cicle de 10 sessions és que estiguin interessats en compartit inquietuds i aprendre junts.

Es pot formalitzar la sol·licitud pels Espais Familiars entre avui i el proper divendres, 27 de setembre. Les sessions es faran tots els dijous entre les 17 i les 19 hores, començant a partir del 10 d’octubre i fins el 12 de desembre i tenen un preu de 12 euros. El nombre de participants està limitat a 10 famílies.

Els Espais Familiars estan concebuts com unes sessions de treball per gaudir de l’espai de les escoletes en un ambient relaxat. Per això en cada sessió s’ofereix un berenar als participants en el que partint d’un tema que proposen les educadores es promou una tertúlia on pares i mares puguin exposar les seves inquietuds i neguits davant les preocupacions més habituals de la criança, temes com la són o l’alimentació. Els infants, mentre, poden jugar i socialitzar, sempre a la vista dels pares i mares.

L’Espai Nadons està més enfocat al gaudi de l’espai per part dels petits d’entre quatre i 12 mesos, oferint l’ocasió als pares i mares de parlar amb les educadores per obtenir assessorament en qüestions que els puguin preocupar. En aquest cas, les inscripcions es podran fer entre l’1 i el 4 d’octubre.

Les sis sessions previstes es realitzaran cada dimarts entre les 17 i les 19 hores entre el 15 d’octubre i el 19 de novembre. Es podran apuntar fins a set famílies com a màxim, amb un preu d’inscripció de 10 euros.

Sant Josep de sa Talaia, 24 de setembre de 2019