Noticias

Més de 1600 alumnes participen en les VIII Mini olimpíades esportives de Sant Josep.

8 maig, 2019

Durant tota aquesta setmana i fins el pròxim dilluns 13 de maig, les instal·lacions esportives municipals de Sant Josep acolliran les VIII Mini olimpíades esportives, que enguany compten amb la participació de més de 1.600 alumnes de totes les escoles de primària del municipi.

Es tracta d’un esdeveniment esportiu que engloba diverses activitats d’ànim lúdic i inclusiu amb el qual es pretén fomentar i afavorir el desenvolupament personal, social així com els hàbits saludables.

Les Mini olimpíades consten de quatre estacions de 35 minuts cadascuna, on els alumnes dividits en quatre grups amb samarretes de colors aniran rotant. Al camp de futbol s’hi realitzen dues activitats de jocs cooperatius i col·lectius, a la pista de tenis s’hi desenvolupa una sessió de ball dirigit i, finalment, una activitat amb inflables a la piscina.

A més, de manera paral·lela s’ha celebrat un concurs de dibuix sota la temàtica “Igualtat i esport. El dibuix guanyador s’ha convertit en la imatge principal de les Mini olimpiades d’enguany i s’ha plasmat a les samarretes de colors que llueixen els participants.