Noticias

Metal amb les millors versions de Pantera, Rels i altres grups locals, teatre, esports i tradició per celebrar la patrona de la mar a es Cubells el proper cap de setmana i els dia de la Verge del Carme, el dimarts 16 de juliol

9 juliol, 2019

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia col·labora amb les festes del Carme 2019 que organitzen els vesins des Cubells amb un programa molt complert amb la música més dura com a protagonista i uns convidats molt especials: The Great Southern, un dels millors grups que versionen temes de la mítica banda de metal Pantera. Seran el remat de la primera edició del Carme’n’rock, després de Poison Ivy i Apotropaico, que actuaran junt amb els catalans el proper dissabte, 13 de juliol, a partir de les 21 hores. Amb ells acabarà el primer dia de festes, entre esports i jocs d’aigua per tal que en gaudeixin els més petits i actius. El diumenge el plat fort serà el teatre, amb l’estrena mundial de la rondalla ‘en Joanet de sa gorrineta’ i el dia gran de les festes tendrà el seu moment més animat amb l’actuació de Rels, una de les formacions més actives de l’illa.

El dissabte, 13 de juliol, el programa comença a les 10 hores amb una sortida en caiac de tres hores a la què els interessats es poden inscriure fins el proper dijous, 11 de juliol, a Can Reial. Després de dinar i descansar, la festa segueix a les 17.30 amb jocs d’aigua per grans i petits a càrrec de s’Espurna a la plaça de s’església.

A la nit, arriba l’hora del rock amb The Great Southern, la formació integrada per músics del nivell d’Achokarlos, que acumula més de 12 milions de reproduccions dels seus covers de Dimebag Darrell i més de 20 anys als escenaris amb grups com Exquisite Pus i Cockoroch; Blai, ex K-tulu, al càrrec de la percussió; Jacob, vocalista de Vendetta Fucking Metal a qui toca emular l’actitud de Phil Anselmo a l’escenari i David al baix.

La festa segueix el diumenge amb un matí dedicat a la tradició, amb la missa seguida de processó per la mar, des de les 10 hores. Al solpost, a les 21 hores, es farà l’estrena mundial de la rondalla ‘En Joanet de sa gorrineta’, adaptada pel GTEC Júnior a l’escenari del quiosquet.

El dia gran d’aquestes festes, el dimarts 16 de juliol, l’església acollirà la missa del Carme seguida de processó i ball pagès amb el Grup Folklòric de Sant Josep de sa Talaia, a partir de les 20 hores. Després, a les 21.30 seran els eivissencs Rels els encarregats de posar música a la festa al quiosquet.

Sant Josep de sa Talaia,  9 de juliol de 2019