Noticias

Obertes les inscripcions pel Campament d’Art de Sant Josep.

5 juny, 2019

A partir d’aquest dijous 6 de juny s’obre el termini d’inscripció pel Campament d’Art de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. Aquest està dirigit a nens i nenes entre 9 i 12 anys (infants nascuts entre l’any 2007 i 2010)

L’objectiu principal d’aquest campament és introduir la creativitat i la imaginació en l’educació, mitjançant activitats artístiques i plàstiques (dibuixos, fotografia, pintura, collage, escultura, teatre…) de manera que s’afavoreixi la capacitat de manifestar el món interior de cada un dels nens amb materials trobats a la natura. Totes les activitats es desenvoluparan al voltant del campament.

El Campament d’Art tendrà lloc entre el 8 i el 14 de juliol al campament de Cala Jondal i disposa de 40 places. Les nenes i nens realitzaran, entre altres coses, pintura, teatre, espeleologia, excursions en BTT o snorkel, circ, escultura…

El pagament es pot realitzar al web de l’Ajuntament, apartat d’autoliquidacions indicant si s’està empadronat al municipi, i, en cas de les bonificacions, s’hauran de justificar -família nombrosa 20% o germans a l’activitat 10%. Tota la informació es pot trobar al taulell d’anuncis del portal web.

Amb el pagament realitzat, les persones interessades s’hauran de dirigir al Casal de Joves Bauxa (Cala de Bou), telèfon 971 80 45 59, de 15 a 20 hores, o al Casal de Joves Xerinola (Sant Jordi de ses Salines) de 9 a 13,30 i de 16,30 a 20,30 hores o al telèfon 971 30 62 96; i presentar el formulari per a realitzar la inscripció.