Notícies

Sant Agustí acollirà vuit sessions de curtmetratges a l’aire lliure durant la celebració de la 7ª edició del Festival Mecal Air Ibiza

3 juliol, 2024

Aquesta cita porta a l’illa els millors curts seleccionats pel Festival Mecal Pro Barcelona, ​​una mostra habitual a la ciutat comtal que aquest any commemora el 26è aniversari

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la regidoria de Cultura, Educació i Patrimoni, i Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, ​​es complauen a anunciar la setena edició de Mecal Air Ibiza, una sèrie de sessions de curtmetratges a l’aire lliure que es durà a terme a Sant Agustí entre els dies 6 de juliol i 24 d’agost.

Aquest esdeveniment gratuït, que ha estat un punt de trobada anual per als amants del cinema i l’animació, oferirà una experiència única en un entorn natural i acollidor com és el parc infantil de Sant Agustí, al costat de l’església.

Les 8 sessions de Mecal Air Ibiza són una oportunitat única per gaudir del millor cinema de curtmetratges en un ambient relaxat i exterior, promovent la cultura cinematogràfica en un entorn natural i lliure de cost.

Durant aquesta temporada, els assistents podran gaudir d’una acurada selecció de curtmetratges que inclou diverses temàtiques: Comèdia, Publicitat Creativa, Love for Ever, Animació, Food, Documental i Best of Summer.

A la seva setena edició consecutiva, el Festival Mecal Air Ibiza, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, porta a l’illa els millors curts seleccionats pel Festival Mecal Pro Barcelona, ​​una mostra habitual a la ciutat comtal que aquest any commemora el 26è aniversari i que dóna pas a la celebració de la seva programació d’estiu Mecal Air, que té lloc simultàniament a Barcelona i a Eivissa.

Aquesta cita suposa una excel·lent oportunitat on poder conèixer una mica més de l’illa i participar en una activitat cultural durant l’estiu, convidant residents i visitants a experimentar la màgia del cinema en un entorn a l’aire lliure.

Programació

  • 06/07/2024 Sessió de curtmetratges. Comèdia 1.
  • 13/07/2024 Sessió de curtmetratges. Publicitat creativa.
  • 20/07/2024 Sessió de curtmetratges. Love for ever.
  • 27/07/2024 Sessió de curtmetratges. Animació.
  • 03/08/2024 Sessió de curtmetratges. Food.
  • 10/08/2024 Sessió de curtmetratges. Comèdia 2.
  • 17/08/2024 Sessió de curtmetratges. Documental.
  • 24/08/2021 Sessió de curtmetratges. Best of Summer

Sobre Mecal

Mecal és el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, ​​dedicat a la promoció i difusió del cinema en format curt i animació. Des de la seva creació, ha estat un referent al circuit de festivals de cinema, oferint una plataforma per a nous talents i obres innovadores.