Noticias

Sant Josep aporta 50 tones d’aigua del buidat de la piscina municipal per a l’emplenat del dipòsit antiincendis de Sant Francesc de ses Salines

4 setembre, 2019

L’Ajuntament de Sant Josep ha fet una aportació de 50 tones d’aigua procedents del buidat de la piscina municipal de Sant Josep per a l’emplenat del dipòsit per abastiment d’helicòpters antiincendis situat a Sant Francesc de ses Salines, en atenció a una demanda rebuda de l’Ibanat. En l’operatiu pel transport d’aquesta aigua han col·laborat una bomba pesant de l’Ibanat, un camió cisterna dels bombers del Parc Insular i dos autobombes de la Unidad Militar de Emergencias (UME).

Des de l’Ajuntament, la regidora de Medi Ambient, Mónica Fernández, ha posat en valor el fet de poder reutilitzar l’aigua de la piscina, que cada any s’ha de buidar per a poder escometre diferents feines de manteniment. Per Fernández, aquesta és una “forma responsable” de gestionar un recurs escàs com és l’aigua al municipi de Sant Josep.

De fet, la sol·licitud de l’Ibanat recorda que ja s’ha rebut aigua de les piscines de Sant Josep en altres ocasions i reitera que fer servir aquest cabdal per reomplir el nou dipòsit situat a ses Salines es fa d’”acord amb els criteris de reutilització i aprofitament dels recursos”.

La piscina municipal de Sant Josep es buida durant aquest mes de setembre, durant el qual romandrà tancada, per escometre feines com el repàs de les juntes de les tessel·les de la banyera i la reposició d’algunes d’elles.

Sant Josep de sa Talaia,  3 de setembre de 2019