Noticias

Sant Josep celebrarà aquest diumenge el centenari de la construcció de sa Capelleta d’en Vicent d’en Serra.

31 maig, 2019

Amb  motiu  del  centenari  de la construcció  de sa Capelleta d’en Vicent d’en  Serra, popularment coneguda com sa Capelleta d’en Serra, s’han  organitzat per aquest diumenge diverses activitats i  celebracions populars.

A les 17.30 hores s’iniciarà la pujada a sa capelleta. El  punt de trobada serà a sa creu  d’en Mestre. Es recomana deixar els vehicles a aquest punt i  pujar caminant, encara que l’organització  disposarà de vehicles de protecció  civil  per pujar a tothom  que ho  necessiti.

A les 18.25 hores, a s’esplanada de s’aljub, el  Grup  Folklòric  de Sant Josep  de sa Talaia obrirà les celebracions amb una sonada de benvinguda per, tot seguit, començar la missa cantada pel  Cor de Sant Josep. A més, s’estrenaran amb els “Gotxos de sa Capelleta” i  es farà sa descoberta de dos plaques commemoratives del  centenari.

Dalt de s’era d’en Josepet el  Grup Folklòric de Sant Josep serà l’encarregat de la ballada d’honor i  per acabar  l’Ajuntament oferirà a totes les persones assistents  un berenar-sopar acompanyat de festa popular i  música.