Noticias

Sant Josep col·loca la primera pedra de l´edifici polivalent des Caló de S´oli

11 desembre, 2013

L’alcaldessa de Sant Josep,Neus Marí, juntament amb el director insular de l’Administració de l’Estat, Rafael García Vila, han col·locat la primera pedra de l’edifici polivalent des Caló de s’Oli.

A l’acte, també hi han assistit l’alcaldessa de Sant Antoni, Pepita Costa, i representants de les diferents associacions de vesins i empresaris de Cala de Bou.

L’alcaldessa, Neus Marí, ha explicat que les obres s’han iniciat aquest mes i tenen un termini d’execució de 10 mesos. El preu d’execució és de 2.699.000 euros que procedeixen dels fons del FOMIT (Fondo per a la Modernització d’Infraestructures Turístiques).

La primera edil va destacar que aquests fons estan destinats a millorar les infraestructures turístiques i per això va considerar que la construcció de l’edifici beneficiarà tota la badia, tant a la part de Sant Josep com a la de Sant Antoni.

A l’interior de la primera pedra s’han dipositat exemplars dels periòdics locals del dia, monedes en curs, una còpia de l’acta de replanteig de l’obra i una còpia de l’acta de junta de govern, en què es va aprovar la contractació de l’obra.

Després de l’acte de col·locació, l’arquitecte responsable del projecte, José Antonio Ruiz, ha explicat els detalls de l’obra. Segons ha explicat “tot el projecte es defineix com una estructura lleugera” que es pot recórrer i que contendrà diferents usos.

L’edifici contendrà tres sales polivalents, un auditori interior amb capacitat per a 222 places i un amfiteatre exterior amb capacitat per a 600 persones.

Declaracions Neus Marí