Noticias

Sant Josep lliura el premi a l’estudiant més brillant del municipi.

30 maig, 2019

Aquest matí, l’Alcalde, Josep Marí Ribas, i la regidora d’Educació, María José Guisado, han lliurat un merescut reconeixement a Cristina Guzmán Torres, que ha resultat guanyadora del premi a l’estudiant josepina que ha finalitzat els seus estudis universitaris d’una manera més brillant.

Guzmán, que ha cursat el Grau en Traducció i interpretació en japonès i anglès a la Universitat Autònoma de Barcelona i ara està finalitzant un màster en traducció audiovisual, ha sumat un total de 8,75 punts del possibles i ha recollit de mans de l’Alcalde el xec per valor de 3.500 euros i unes flors per part de la regidora d’Educació.

Guzmán, acompanyada del seu pare, germà i parella, ha agraït també a l’Ajuntament aquesta ajuda econòmica que fa un poc més lleugera la càrrega a estudiants i familiars. Guzmán és una enamorada de la gastronomia japonesa, ha confessat.

Per la serva part, Guisado ha volgut felicitar na Cristina pel seu esforç i dedicació així com per les bones notes que l’han fet mereixedora del reconeixement del consistori.

Guzmán, que ara està finalitzant el seu màster mentre fa pràctiques a una empresa de Barcelona, s’hi incorporarà com a part de la plantilla de la mateixa una vegada les finalitzi.