Noticias

Sant Josep posa en marxa el servei d’Eurocop Mobile

19 desembre, 2013

La policia Local de Sant Josep ha incorporat un nou sistema informàtic que permet als agents accedir a la informació policial, trametre-la i tramitar-la a través d’una tablet des de qualsevol lloc on es trobi.

Es tracta d’un sistema de comunicació mitjançant el qual els policies estan connectats constantment amb la central a través del servei Eurocop. Gràcies a aquest sistema, que és pioner a Eivissa i a Balears, els agents podran fer consultes sobre persones o vehicles, realitzar denúncies, rebre o enviar ordres de servei i informes sobre situacions en temps real des de qualsevol lloc.

L’Ajuntament ha adquirit vuit tablets amb les seves respectives impressores juntament amb l’aplicació Eurocop Mobile per un import de 20.000 euros.

L’alcaldessa de Sant Josep, Neus Marí, va explicar que l’objectiu de l’Ajuntament és modernitzar i millorar l’eficàcia dels serveis de policia.

Els nous dispositius tenen una mida de cinc polzades que permet transportar-los fàcilment en una butxaca i també que puguin enganxar-se al quadre de comandaments dels vehicles de la Policia.