Noticias

Sant Josep posa en marxa el Tapacine, una nova tramesa de “Sant Josep, Un Poble de Cine”

10 desembre, 2013

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Josep ha posat en marxa una nova tramesa de “Sant Josep, un poble de cine”.

Ben igual que el cicle que es va posar en marxa aquest estiu, durant les pròximes setmanes s’oferiran tots els divendres i gratuïtament sessions de cine a les instal·lacions de les Escoles Velles de Sant Josep.

En aquest cas amb l’atractiu afegit que els assistents rebran també un val perquè, un cop acabada la pel·lícula, puguin anar a un dels bars que participen en la promoció i gaudir gratuïtament d’un refresc i una tapa.

En total s’oferiran sis pel·lícules, des del pròxim divendres, dia 13, fins al 31 de gener, totes en versió original subtitulada.

Fins al moment s’han implicat en el projecte sis bars de Sant Josep: Es Galliner, Es Racó Verd, Can Xicu, Sa Plaça, Can Bernat Vinya i Can Jordi.

En l’organització participa també l’empresa Luzmenú.

La regidora de Cultura, María José Ribas, ha destacat la intenció de l’Ajuntament “d’unir cine i gastronomia amb l’objectiu de promoure el cine i, a la vegada, dinamitzar el poble durant els mesos d’hivern”.

Per la seva banda, el tècnic de Cultura, Gerardo Marín, ha explicat que “juntament amb les pel·lícules seleccionades s’oferirà també un curt de pocs minuts per recuperar aquest costum que actualment s’ha perdut en els cines”.


Declaraciones Maria José Ribas (Concejalía de Cultura)