Noticias

Ses Majestats d’Orient visitaran el municipi de Sant Josep de sa Talaia i repartiran 460 quilos de caramels sense gluten.

4 gener, 2019

Els  Reis Mags d’Orient arribaran demà a Sant Josep, Sant Jordi, Sant Agustí i  Cala de Bou i  diumenge 6, dia de Reis, a Es Cubells.

Perquè tothom pugui  gaudir del  dolç pas de les cavalcades, s’han preparat 460 quilos de caramels sense gluten i perquè res no  falti  pels més petits de la casa en aquests dies de màgia i il·lusió, les associacions de vesins i clubs esportius del  municipi  també donaran un cop de mà a Ses Majestats d’Orient.

La temàtica de les carrosses d’enguany ha volgut tornar a un esperit molt tradicional, amb arbres engalanats, grans regals i  lluminosos estels. Un total d’11 carrosses repartides pels diferents pobles.

Ses Majestats han decidit enguany començar el  seu  recorregut per l’extens municipi  josepí a Cala de Bou. A les 18 hores els infants es reuniran al  Centre Social  on es celebrarà  el lliurament dels regals.

La Cavalcada de Reis a Sant Josep tendrà lloc a les 20 hores i  anirà acompanyada de balls i  del  cor de l’Urgell, que interpretarà cançons nadalenques i donarà una benvinguda molt especial als il·lustres visitants. Tot seguit, a l’envelat municipal es repartiran els regals entre les nenes i nens del  poble.

A les 20 hores també serà el torn de Sant Jordi i Sant Francesc. Rere el recorregut, tothom es trobarà al  CEIP Sant Jordi, on es lliuraran els presents. Tots els ajudants dels Reis Mags podran passar pel centre de 10 a 13 hores i  de 17 a 19 hores per deixar els regals.

Com és una nit de màgia on tot pot passar, a la mateixa hora que a Sant Josep  i  Sant Jordi, vesins i vesines de Sant Agustí també rebran la visita els Reis, i aquelles persones que vulguin acompanyar la cavalcada reial es podran trobar a les 19.30 hores a l’aparcament de ses Escoles Velles. D’allí la cavalcada emprendrà el camí  fins a l’envelat per finalment lliurar els tan esperats regals.

Serà el  dia de Reis quan Ses Majestats arribin a la plaça des Cubells. Infants i majors els acompanyaran, com és tradició, fins al  poliesportiu on, ja tothom amb les butxaques plenes de caramels, faran l’entrega dels regals.