Noticias

S’obre el període de sol·licituds per a la concessió d’ajudes per a la compra de llibres i dispositius digitals amb un màxim de 150€ per als estudiants de Primària i Secundària de Sant Josep

12 gener, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep ha obert el termini per demanar les ajudes per a la compra de llibres i dispositius digitals als estudiants de Primària i Secundària. En total s’ha previst una partida de 30.000€ que atorgarà un màxim de 150€ per cada sol·licitud. La subvenció es divideix en dues línies, una per a la compra de llibres de text i material didàctic per a estudiants d’ESO i una altra per a l’adquisició de dispositius digitals tant en l’etapa d’Educació Primària com a l’Educació Secundària Obligatòria. En tots dos casos és imprescindible estar empadronat al municipi de Sant Josep. «Des de l’Ajuntament sempre hem posat l’accent i hem demostrat el nostre compromís amb el benestar dels nostres vesins i les nostres vesines i som conscients que encara que no sigui una quantitat enorme, continua sent una ajuda que contribueix a l’economia familiar dels josepins i les josepines» ha dit la regidora d’Educació, Ángeles Marí.

El període de sol·licituds és obert fins el pròxim 18 de febrer per a tramitar les ajudes a través d’un registre d’entrada a l’Ajuntament.

Ajudes per als centres educatius

També ahir dilluns 10 de gener es va obrir el termini per a la sol·licitud d’ajudes per als centres que imparteixen educació primària o secundària que tenen alumnat empadronat de Sant Josep. La convocatòria disposa d’una partida de 90.000€ i podran adherir-se a l’ajuda els centres que estiguin en el Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic per al curs 2021-2022, o programes equivalents en centres docents sostinguts amb fons públics que imparteixin estudis d’Educació Primària o ESO i depenguin de la Conselleria d’Educació.

En aquest cas el termini per a tramitar les sol·licituds acaba el divendres 4 de febrer i el procés és el mateix a les ajudes per a la compra de llibres i dispositius digitals.

Tota la informació d’aquestes ajudes la podreu trobar al web de l’Ajuntament www.santjosep.org