Notícies

‘Vaiana’ arriba aquest dissabte a Can Jeroni, continuant el cicle ‘Hivern Màgic’

15 febrer, 2024

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la regidoria de Joventut, organitza aquest dissabte, 17 de febrer a les 18:00 hores al Centre Cultural de Can Jeroni, la projecció de la pel·lícula de Vaiana. Una història de Disney que es va estrenar l’any 2016 i arriba a Sant Josep per seguir donant continuïtat a l’activitat de cinema jove després de l’èxit del cicle “Hivern Magic” amb les projeccions de Harry Potter.

“Seguim un dissabte més oferint aquesta activitat amb la intenció de promoure la cultura i el cinema entre els infants i els joves del municipi de Sant Josep de sa Talaia” ha comentat el regidor de joventut, Xicu Ribas.  També recorda que l’entrada serà gratuïta i lliure fins a completar aforament, màxim 150 persones.

En aquesta projecció comptarem, per primera vegada, amb una bústia on els joves i tots els assistents podran proposar quins títols volen veure per poder programar les següents trobades de Cicle Jove.

Sinopsi Vaiana

Fa milers d’anys els millors mariners del món viatjaven al llarg de l’oceà Pacífic descobrint noves illes, però un bon dia els seus viatges van cessar i encara ningú ha descobert per què. Vaiana, una jove apassionada i intrèpida que sent un fort vincle amb la mar, és la filla adolescent del líder d’una tribu que habita les illes del Pacífic Sud. Ella està disposada a resoldre el misteri sobre els seus avantpassats.

En el seu camí es trobaran amb Maui, un semideu que compta amb un ham màgic, que li dona l’habilitat de canviar de forma. Junts viuran una gran aventura en la qual s’enfrontaran a feroces criatures en una missió gairebé impossible que els portarà a travessar la mar oberta, trobant al seu pas molta acció, enormes animals marins, submóns sorprenents i cultures antigues.