El ple acorda per unanimitat concedir la Medalla al Mèrit a Charlotte Look

El ple de l’Ajuntament de Sant Josep ha aprovat avui per unanimitat atorgar la Medalla al Mèrit a la professora de música Charlotte Look, per la seua tasca com a dinamitzadora cultural a l’Escola de Música de Can Blau, que va començar a funcionar l’any 2006.  L’Ajuntament vol reconèixer la gran feina que ha fet per al nostre municipi, creant nous músics i apropant la música a tothom. La mestra, que enguany es jubila, és a més una persona molt apreciada a Sant Agustí, on va implicar-se des del principi en el teixit associatiu i, gràcies a les seues ganes d’integrar-se en la comunitat, va convertir-se ràpidament en una agustinera més.  Per aquest motiu, l’Ajuntament vol que la concessió de la Medalla sigui un homenatge en nom de tot el poble.

Charlotte Look va néixer a Alemania i va arribar a Eivissa l’any 1990. Durant els primers anys va treballar al col.legi alemany de Sant Agustí, fins que al 2006 es va posar al capdavant, juntament amb Isabella Condulla, de l’Escola de Música de Can Blau, ubicada a les instal.lacions de l’antiga escola alemanya, que va deixar de funcionar.

L’Escola de Can Blau va començar amb una trentena d’alumnes i, deu anys després, en té més de 300. Actualment s’hi imparteixen diverses assignatures, des de llenguatge musical a cant i interpretació de diferents instruments.  Can Blau ha estat un motor d’incentivació cultural per al municipi de Sant Josep, engrescant a participar-hi a persones de totes les edats. A més, l’Escola s’ha integrat totalment al teixit social del poble, col.laborant activament en actes organitzats per les diferents associacions.

Charlotte Look és també una persona molt estimada a Sant Agustí, localitat a on va integrar-se plenament de de la seua arribada.

L’Ajuntament de Sant Josep, i en particular la Regidoria de Cultura, consideren que un municipi que inverteix en cultura és un municipi ric, perquè promou uns valors que no estan sotmesos a les lleis del mercat, que quan s’han adquirit ja no es perden. Aquests són els valors que Charlotte Look ha transmès gràcies a la seua constància, tenacitat i feina ben feta.