Noticias

La biblioteca de Cala de Bou inicia una nova etapa amb ampliació d’horaris i activitats

1 octubre, 2018

L’Ajuntament de Sant Josep ha iniciat avui una nova etapa a la biblioteca de Cala de Bou amb canvis significatius: ampliació d’horaris i dies d’obertura, organització periòdica d’activitats infantils i per adults i professionalització del personal.  Amb aquestes novetats, el Consistori espera poder millorar unes instal.lacions molt utilitzades pels vesins i vesines.

L’alcalde, Josep Marí Ribas, i la regidora de Cultura, Helena Benlloch, han rebut avui a la nova responsable de la biblioteca i als representants de l’Associació de Vesins de Cala de Bou. Aquesta entitat  va crear i gestionar durant molts anys les instal.lacions, pel que l’alcalde els ha agraït tota la feina feta. Més tard, aquest espai va passar a formar part de la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular i l’Ajuntament de Sant Josep en va assumir la gestió.

A partir d’avui, la biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres de 10.30 a 13 hores i de 16 a 20 hores, i els dissabtes al matí, de 10.30 a 13 hores. A més a més, es programaran activitats dirigides a boixos i boixes, joves, adults i persones majors, com contacontes, tallers d’animació a la lectura, manualitats, fancòmic, bookscape, xerrades, tallers de noves tecnologies i d’escriptura creativa, entre d’altres.