Noticias

La platja de Port des Torrent acull aquest cap de setmana la 15a edició del Beach Polo Sant Josep

6 juliol, 2018

La platja de Port des Torrent acull aquest cap de setmana la 15a edició del Beach Polo Sant Josep amb la participació d’un total de 7 equips, procedents de Bèlgica, Madrid, Catalunya i Eivissa. Les regidores d’Esports, Ana Ribas, i de Turisme, Helena Benlloch, han presentat avui aquest torneig, acompanyades pel coordinador de les Piscines Municipals i del Beach Polo, Eugeni Palacios, i pel president de l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera, Rubén Muñoz. A l’acte, celebrat a les Piscines Municipals de Sant Josep, hi han assistit també diversos waterpolistes, que han presenciat en directe el sorteig dels grups que competiran dissabte a partir de les 15 hores.

El CN Sant Josep inaugurarà el torneig a les 15 hores, enfront-se amb l’únic equip internacional que hi participa, el Bruxelles WT. Els altres equips són el CE Picornell, el CN Hospitalet, el AUMterpolo, el Premià Màster i un combinat Eivissa-Catalunya.

Ribas ha volgut destacar que aquesta competició combina molt bé la part lúdica i esportiva amb una finalitat solidària, ja que tots els fons procedents de la venda de camisetes i altres productes de merchandising es destinen a l’Associació d’Esclerosi Múltiple. El seu president ha explicat que la recaptació es destinarà al Centre de Rehabilitació Neurològica, on es tracten també malalties com Parkinson, neuropaties, distròfia muscular i accidents cardiovasculars, entre d’altres.

Per la seua banda, Benlloch ha explicat que la regidoria de Turisme finança aquesta competició, amb una inversió de 6.000 euros, i que també suposa un element dinamitzador per la zona de Cala de Bou, ja que entre esportistes i familiars solen participar-hi unes 300 persones.

L’Ajuntament ha habilitat grades a la platja de Port des Torrent perquè el públic pugui seguir còmodament els partits, que tendran lloc el dissabte entre les 15 i les 21 hores i el diumenge entre 10.30 i les 13 hores. En finalitzar, tendrà lloc l’entrega de trofeus.