Noticias

La platja de Port des Torrent acull aquest cap de setmana la 15a edició del Beach Polo Sant Josep

6 juliol, 2018

foto torneig Sant Josep beach polo

La platja de Port des Torrent acull aquest cap de setmana la 15a edició del Beach Polo Sant Josep amb la participació d’un total de 7 equips, procedents de Bèlgica, Madrid, Catalunya i Eivissa. Les regidores d’Esports, Ana Ribas, i de Turisme, Helena Benlloch, han presentat avui aquest torneig, acompanyades pel coordinador de les Piscines Municipals i del Beach Polo, Eugeni Palacios, i pel president de l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera, Rubén Muñoz. A l’acte, celebrat a les Piscines Municipals de Sant Josep, hi han assistit també diversos waterpolistes, que han presenciat en directe el sorteig dels grups que competiran dissabte a partir de les 15 hores.

El CN Sant Josep inaugurarà el torneig a les 15 hores, enfront-se amb l’únic equip internacional que hi participa, el Bruxelles WT. Els altres equips són el CE Picornell, el CN Hospitalet, el AUMterpolo, el Premià Màster i un combinat Eivissa-Catalunya.

Ribas ha volgut destacar que aquesta competició combina molt bé la part lúdica i esportiva amb una finalitat solidària, ja que tots els fons procedents de la venda de camisetes i altres productes de merchandising es destinen a l’Associació d’Esclerosi Múltiple. El seu president ha explicat que la recaptació es destinarà al Centre de Rehabilitació Neurològica, on es tracten també malalties com Parkinson, neuropaties, distròfia muscular i accidents cardiovasculars, entre d’altres.

Per la seua banda, Benlloch ha explicat que la regidoria de Turisme finança aquesta competició, amb una inversió de 6.000 euros, i que també suposa un element dinamitzador per la zona de Cala de Bou, ja que entre esportistes i familiars solen participar-hi unes 300 persones.

L’Ajuntament ha habilitat grades a la platja de Port des Torrent perquè el públic pugui seguir còmodament els partits, que tendran lloc el dissabte entre les 15 i les 21 hores i el diumenge entre 10.30 i les 13 hores. En finalitzar, tendrà lloc l’entrega de trofeus.