Noticias

La Policia Local de Sant Josep i la Guàrdia Civil realitzen un nou dispositiu conjunt a Platja d’en Bossa.

12 juny, 2018

La Policia Local de Sant Josep, en un nou dispositiu conjunt amb la Guàrdia Civil,  va realitzar durant la passada matinada dos controls d’alcohol  i  drogues als  carrers Murtra i Deessa Tanit i  a la carretera de Platja d’en bossa amb el  carrer Fumarell, controlant un total d’11 vehicles i  imposant quatre denúncies, de les quals dos foren per no dur el  cinturó  de seguretat,  una per realitzar un canvi  de sentit  sobre una doble línia continua, una per conduir fent servir el  telèfon  mòbil i  dos per tinència de substàncies tòxiques (L.O. 4/2015) a més,  s’imposaren sancions econòmiques per infraccions de tràfic per un import de 200 euros.

En el  transcurs del  dispositiu conjunt amb la unitat USECICO de la Guàrdia Civil, també es va realitzar el  control  d’un  establiment que es va saldar amb l’aixecament de vàries actes en aplicació de la Llei Orgànica de Seguretat ciutadana i la imposició de 5 denúncies per part de la Policia Local. El local presentava deficiències en el funcionament dels serveis bàsics d’enllumenat, no disposava d’assegurança ni fulls de reclamacions,  presentava mancances sanitàries i  es constataren alteracions en la instal·lació  de l’equip de so.

D’altra banda, els agents locals varen atendre, al  voltant de les 3 de la matinada, un accident de tràfic  i  un delicte contra la seguretat viària així  com la dissolució  d’una baralla que es produïa davant un establiment de  Platja d’en Bossa quan ja eren les 5 de la matinada. A més, també varen intervenir i instruïren diligències per presumpte delicte de violència de gènere.

Finalment, quan el dispositiu  es disposava a donar per conclòs l’operatiu, també es va cursar una denúncia a un vehicle que realitzava activitats de transport de viatgers sense l’autorització  preceptiva.