Noticias

La Policia Local de Sant Josep realitza un nou control sobre la venda ambulant a ses Salines.

9 agost, 2018

La Policia Local de Sant Josep de sa Talaia ha realitzat  aquesta setmana,  conjuntament amb agents de la Guàrdia Civil,  un  nou  control  sobre la venda ambulant a la platja de Ses Salines.

El  dispositiu  de control  es va saldar amb 10 persones denunciades per la venda ambulant de diferents productes. 6 de les persones varen ser denunciades  per venda de productes alimentaris (entrepans en la seva majoria) sense disposar d’autorització  ni  cap tipus de documentació  sanitària.

Així  mateix, també s’imposà una denúncia per venda  de fruites i  gots de fruita preparada i una altra per venda de begudes. En el  mateix operatiu també s’imposaren dos denúncies per venda de pareos.

Recordam que la venda ambulant de productes alimentaris no  sols és il·legal,  sinó  que, a causa de  la total falta de control  sanitari, tant en l’elaboració com en la venda d’aquests, també fa del  seu  consum  un risc per a la salut de la persona consumidora. Tots els productes peribles són destruïts rere el  seu  decomís.