Noticias

L’Ajuntament reforça la Policia Local amb 4 nous agents

5 juliol, 2017

NOus policies locals Sant Josep

La plantilla de la Policia Local de Sant Josep s’ha vist reforçada des del passat dia 1 de juliol amb quatre nous agents, que ja han començat a patrullar aquest cap de setmana per la zona de l’aeroport i per les platges del municipi, Els policies s’han pogut contractar gràcies al nou programa temporal aprovat per l’Ajuntament, que contempla que puguin treballar a Sant Josep durant els pròxims 3 anys.

Els policies han seguit durant aquest hivern el curs de formació de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), a Eivissa només han superat la formació amb èxit aquests 4 agents, que han triat unir-se a la plantilla de Sant Josep.

Amb aquestes noves incorporacions, l’Ajuntament preveu poder reforçar la vigilància a l’aeroport d’Eivissa, amb la finalitat d’evitar la proliferació dels serveis de transport il·legal, els anomenats taxis pirata. L’alcalde, Josep Marí Ribas, ha destacat que “són gent jove i preparada” i s’ha mostrat “molt content amb aquestes incorporacions, que bona falta ens fan per abastar un territori tan extens i complicat” com el municipi de Sant Josep. “Destinarem reforços a les platges, que és on tenim més necessitat, i sobretot a una banda tan important com és l’aeroport, a on hi ha incidents diàriament i és important tenir-hi presència permanent”, ha afegit.