Noticias

Les Escoles d’Estiu de Sant Josep enceten un mes d’agost ple d’activitats per tots els gustos.

8 agost, 2017

En el marc de les Escoles d’Estiu organitzades per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, joves i  infants  podran  gaudir durant aquest  mes d’agost de tot un seguit d’activitats extres, algunes d’elles subvencionades des del  Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa.

 Dimecres 9 i  dijous 10 ens realitzarà al CEIP l’Urgell ( per alumnes d’Es Vedrà i  l’Urgell)  i al  CEIP  Can Raspalls un taller a càrrec de Jordi Pereyra, creador del  blog “Ciència de sofà”. Aquest taller està dirigit a joves d’entre 11 i  14 anys.

A més, per combatre la calor i  passar una estona molt entretinguda, es realitzaran sortides a Aguamar entre el  10 i  el  18 d’agost per a infants i  joves entre els 4 i  els 14 anys.  En cada una d’aquestes sortides participaran uns 100 nens i  nenes dels CEIPs l’Urgell, Can Raspalls i  Es Vedrà.

Una altra de les activitats que es subvenciona des del Consell és una cursa d’orientació  per Sant Agustí, on, entre els dies 24 i  25 d’agost hi  participaran uns 200 escolars d’entre 8 i 14 anys.  I seguint amb les activitats aquàtiques, aquells que tenguin entre 11 i  14 anys gaudiran el  dia 28 d’una excursió  en caiac i  paddle surf amb sortida des de sa Torre de sa Sal Rossa.

 A més, a part d’aquestes activitats subvencionades pel Consell,  l’Ajuntament també ha organitzat una sortida a la Granja de Can Musson per a l’alumnat d’infantil. Mentre els infants de Can Raspalls realitzaran la visita en dos dies, dimecres 9 i  dijous 10 en dos grups d’entre 35 i  50 nens i  nenes, els 50  assistents a l’escola d’estiu  de Es Vedrà ho  faran  aquest divendres dia 11. La darrera visita, en què participaran uns 45  infants del  CEIP  l’Urgell,  tendrà lloc dia 17.