Noticias

Nova actuació contra la venda ambulant a Sant Josep

11 juliol, 2018

Durant el  matí  d’ahir, agents de la Policia Local de Sant Josep, juntament amb un dispositiu de la Guàrdia Civil, varen efectuar una nova batuda contra la venda ambulant a la zona de Ses Salines.

El  dispositiu de control, emmarcat en les polítiques de col·laboració  amb els diferents cossos de seguretat, es va saldar amb una gran retirada de material (geleres portàtils, gel, safates d’entrepans…) A més dels decomisos  s’imposaren 11 denúncies per venda ambulant de begudes, 1 per venda d’entrepans i  es retiraren 8 vehicles dedicats a la distribució de material per a la venda il·legal.

L’any passat es destruïren més de 1230 quilos de productes (sense comptar amb els aliments peribles i  begudes, que es destrueixen en ser decomissats). Tan sols en els darrers mesos de la temporada 2018 s’han decomissat uns 200 quilos de material provinent de la venda ambulant, s’han imposat gairebé 40 denúncies i  s’han retirat més d’una desena de vehicles.

Des de l’Ajuntament de Sant Josep  es vol tornar a fer incidència en els possibles perills per la salut que representen els productes alimentaris provinents de la venda ambulant, que no  tenen cap  tipus de control  sanitari, a més de la il·legalitat en si de la venda d’aquests o  altres productes.