Noticias

Sant Josep destrueix més d’una tona de material confiscat procedent de la venda ambulant.

3 gener, 2018

Durant el  matí  d’ahir, la Policia Local  de Sant Josep va lliurar a la planta de reciclatge de Ca na Negreta el material  procedent de la venda ambulant que s’havia confiscat durant la temporada d’estiu i  que romania al  magatzem de la policia.

Rere haver finalitzat els terminis per a que els seus propietaris abonessin les sancions corresponents i en reclamessin la devolució, en els casos possibles,  i  distribuït ja el  material  per tipologia, llevant de tot producte perible (fruita, entrepans…) que és llançat poc despès de ser confiscat, la normativa marca que la seva destrucció  sigui  mitjançant un punt autoritzat i  segons estableix la legislació  ambiental  vigent.

El  recompte s’ha saldat amb un total de 1.230 quilos de materials diversos. La xifra més important han  estat els 900 quilos de pareos, que ocupaven, ja en bosses,  bona part del camió  que ahir va  carregar el  material  que s’emmagatzemava a les dependències policials. A més,  es van  pesar 60 quilos de neveres portàtils, 40 de bijuteria, 100 quilos en  CD’s, 60 d’ulleres de sol, 50 quilos de bosses i  20 de para-sols.

Cal  recordar també que el  material  provinent de la venda ambulant sol ser de molt baixa qualitat o  imitacions i  que, llevat de peces de roba confeccionada, que es consideri  poguessin ser de qualitat suficient per donar-se a alguna ONG, la resta es destrueix com ha estat en  aquesta ocasió.

IMG_4328