Noticias

Talls de trànsit amb motiu del “I Triatló EIVIMOTOR Ses Salines”

16 abril, 2018

Aquest diumenge 22 d’abril, dins el  marc del  Programa de Festes de Sant Jordi, es celebrarà el “I Triatló EIVIMOTOR Ses Salines” , organitzat pel  G.D. Presuntos Triatletas i amb la col·laboració de les regidories d’Esports, Festes i Turisme de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

L’esdeveniment esportiu  suposarà els següents talls de trànsit en els horaris que es detallen:

– Ctra. EI900 (ctra. Ses Salines) en el seu tram des de Salinera cap a Sant Jordi, tràfic tallat des de les 07.00 fins a les 13.00 hores.

– Ctra. EI900 (ctra. Ses Salines) des de la rotonda d’entrada a Salines fins a rotonda sobre l’autovia Aeroport, tràfic tallat des de les 07.50 fins a les 11.10 hores.

– C./Gamba Roja, des del seu inici a Sant Jordi fins a la rotonda de l’Hotel Bahamas, tràfic tallat des de les 07.50 fins a les 11.10 hores.

– Ctra. Platja d’en Bossa, des d’Hotel Bahamas fins a encreuament amb C./Fumarell, tràfic tallat des de les 07.50 fins a les 11.10 hores.

– Camí a Torre de ses Portes, tràfic tallat des de les 07.50 fins a les 13.00 hores.

Des de l’Ajuntament pregam  als vesins i  vesines que dispensin  les molèsties i  els agraïm  la seva comprensió amb els talls amb motiu dels esdeveniments esportius que es realitzen al  municipi.

Volem recordar a totes les persones participants que aquesta prova esportiva demana complir unes normes mediambientals bàsiques i que, tal com reflecteix el reglament, serà motiu de desqualificació llançar ampolles i gots fora de les zones habilitades així com  sortir d’aquestes zones amb elements plàstics.  Així  mateix volem  fer extensiva  a tot el  públic assistent la importància de no deixar cap residu, ni plàstic ni d’altre tipus,  ni  als espais naturals ni  pels carrers per on discorrerà la prova.