Noticias

Talls de trànsit amb motiu del “I Triatló EIVIMOTOR Ses Salines”

16 abril, 2018

I Triatlo Eivimotor ses Salines

Aquest diumenge 22 d’abril, dins el  marc del  Programa de Festes de Sant Jordi, es celebrarà el “I Triatló EIVIMOTOR Ses Salines” , organitzat pel  G.D. Presuntos Triatletas i amb la col·laboració de les regidories d’Esports, Festes i Turisme de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

L’esdeveniment esportiu  suposarà els següents talls de trànsit en els horaris que es detallen:

- Ctra. EI900 (ctra. Ses Salines) en el seu tram des de Salinera cap a Sant Jordi, tràfic tallat des de les 07.00 fins a les 13.00 hores.

- Ctra. EI900 (ctra. Ses Salines) des de la rotonda d’entrada a Salines fins a rotonda sobre l’autovia Aeroport, tràfic tallat des de les 07.50 fins a les 11.10 hores.

- C./Gamba Roja, des del seu inici a Sant Jordi fins a la rotonda de l’Hotel Bahamas, tràfic tallat des de les 07.50 fins a les 11.10 hores.

- Ctra. Platja d’en Bossa, des d’Hotel Bahamas fins a encreuament amb C./Fumarell, tràfic tallat des de les 07.50 fins a les 11.10 hores.

- Camí a Torre de ses Portes, tràfic tallat des de les 07.50 fins a les 13.00 hores.

Des de l’Ajuntament pregam  als vesins i  vesines que dispensin  les molèsties i  els agraïm  la seva comprensió amb els talls amb motiu dels esdeveniments esportius que es realitzen al  municipi.

Volem recordar a totes les persones participants que aquesta prova esportiva demana complir unes normes mediambientals bàsiques i que, tal com reflecteix el reglament, serà motiu de desqualificació llançar ampolles i gots fora de les zones habilitades així com  sortir d’aquestes zones amb elements plàstics.  Així  mateix volem  fer extensiva  a tot el  públic assistent la importància de no deixar cap residu, ni plàstic ni d’altre tipus,  ni  als espais naturals ni  pels carrers per on discorrerà la prova.