Noticias

Visita als estudiants-treballadors del programa de Formació Dual del SOIB a Sant Jordi

14 setembre, 2018

L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, en col·laboració amb sis empreses del sector nàutic, ha posat en marxa per segon any consecutiu el programa de Formació Dual basat en un règim d’alternança amb l’ocupació en empreses de sectors estratègics mitjançant la convocatòria SOIB DUAL SECTORS ESTRATÈGICS, amb el cofinançament del SOIB i del SEPE.

El programa ha iniciat la formació a l’abril de set joves aturats menors de 30 anys, que obtindran el certificat de professionalitat en TMVU0210 Operacions auxiliars de manteniment d’elements estructurals i de recobriment de superfícies d’embarcacions esportives i d’esbarjo, més una formació bàsica en anglès de 150horas .

El programa té una durada de 9 mesos i compta amb 390 hores de formació on els estudiants-treballadors estan aprenent a desenvolupar treballs de reparació d’estructures d’embarcacions en pintura, fusta i fibra.

Les empreses participants en aquest programa són la Nàutica Castavi, Motonautica Eivissa, Eivissa Nautica, Nàutica Viamar, Varaderos y Construcciones Navales Ibicencas, i Nautica Santa Eulàlia.