Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia posa en marxa la segona edició del programa Ibiza Family Experience amb la novetat dels tallers de ioga, que s’afegeixen a les sortides en ‘paddle surf’ i les rutes del tresor en bicicleta pel Parc Natural de ses Salines

3 juliol, 2020

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la regidoria de Turisme, organitza una nova edició del programa destinat a promocionar el turisme familiar, esportiu i saludable Ibiza Family Experience, que per aquesta temporada presenta la novetat de les classes de ioga que s’incorporen a l’oferta d’activitats de l’any passat, el primer d’aquest programa. Així, a les sortides de paddle surf des de Cala Vedella i a les excursions de la ruta del tresor en bicicleta per l’interior del Parc Natural de ses Salines s’incorporen les dos sessions setmanals que impartirà Vanesa Canto a les platges de Cala Tarida i Cala Vedella. Com l’any passat, la participació en totes aquestes activitats és gratuïta.

Com en la primera edició, el programa compta amb el suport del Consell d’Eivissa. «Ibiza Family Experience va tenir tan bona rebuda l’any passat que enguany s’ha optat per mantenir i ampliar aquesta oferta que promociona una altra forma de descobrir el municipi i alguns dels seus paratges més bells practicant un estil de vida saludable», ha dit el regidor de Turisme, Vicent Roselló.

Aquest any, a més, iniciatives com aquesta «són més necessàries que mai per donar suport al sector turístic. També perquè es promociona una imatge de l’illa allunyada dels estereotips i permet redescobrir-la com un lloc acollidor per a les famílies dels mercats emissors, tal com sempre havia estat», ha afegit Roselló.

Les classes de ioga es faran dos dies per setmana: els dimarts a Cala Vedella i els dissabtes a Cala Tarida, tots dos dies a les 8.30 hores del matí, a partir del proper dissabte, 4 de juliol. Per participar s’ha de reservar a través del correu vanesacantobodymind@gmail.com o amb uns missatge directe a Instagram a @vanesacanto_bodymind.

Les excursions en paddle surf es faran tots els diumenges des de Cala Vedella, començant aquest 5 de juliol, amb una hora de durada i tres sortides diàries a partir de les 10 del matí. L’activitat inclou un curs a la platja sobre la tècnica del paddle surf abans de sortir a navegar. Els infants de menys de sis anys han de compartir taula amb un adult. Degut a les restriccions sanitàries, les sortides es faran amb un màxim de deu persones i tots rebran imatges de l’excursió com a obsequi. Els participants disposaran de tot l’equipament necessari, a més d’una borsa estanca per a guardar les seves pertinences. S’ha de reservar la participació a supyogaibiza@gmail.com o al telèfon 654 013 347.

L’excursió en bici pel Parc Natural de ses Salines es planteja com una gimcana per a tota la família i es farà en dos idiomes, espanyol i anglès. La sortida serà cada dissabte a partir del proper 4 de juliol des de les 10.30 fins a les 13.30 i inclou una recerca del tresor per fer més amena la ruta als més petits de la família. La ruta guiada és totalment gratuïta per als participants. Ni tant sols han de portar la bicicleta, que proporcion l’organització. La cabuda és limitada, pel que cal reservar per whatsapp al 608 557 450 o per correu a excursion.familiar.en.ibiza@gmail.com.

El programa d’activitats Ibiza Family Experience s’allarga enguany fins a l’últim cap de setmana d’octubre, 15 dies més que en la primera edició, amb la idea de proporcionar una alternativa d’oci familiar durant tota la durada de la temporada.