L’ajuntament de Sant Josep de sa Talaia reprèn el Pla d’Acollida Municipal d’atenció a les persones nouvingudes al municipi.

L’ajuntament de Sant Josep, amb financiació del Govern Balear – Direcció General de Cooperació i Immigració (mitjançant una subvenció en matèria d’immigració dirigida a entitats locals per l’any 2014), reprèn el Pla d’Acollida Municipal per a persones nouvingudes a partir del mes de gener.

El Pla d’Acollida té com a objectiu principal donar una atenció inicial a la població estrangera que s’estableix al municipi per tal de garantir-l’hi l’accés als serveis públics en igualtats de condicions. El Pla d’Acollida pretén donar la informació i les eines necessàries a les persones nouvingudes al municipi i detectar possibles necessitats d’aquest col·lectiu.
A més de difondre informació sobre recursos municipals i de tota l’illa, altres objectius específics del Pla d’Acollida són el seguiment i acompanyament de famílies amb dificultats i assessorament sociolaboral.

El Pla d’Acollida es basa en sessions grupals i tutories individuals. Les persones interessades en participar en aquestes sessions poden inscriure’s als punts d’atenció de serveis socials del municipi. També es pot descarregar la instància d’inscripció a la pàgina web de l’Ajuntament. Informació al telèfon 971 800 965.

Instància Pla d’acollida