Departament d’esports

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través del seu Departament d’Esports, ofereix als centres educatius del municipi, les següents activitats guiades. Aquesta oferta educativa és vigent per al curs acadèmic 2019-2020.

Intercentres

Jornada esportiva i educativa celebrada el mes de febrer, organitzada pels alumnes del Cicle de Grau Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives per als alumnes dels centres de secundària del municipi de Sant Josep. El Departament d’Esports col·labora amb la cessió de les instal·lacions esportives: Poliesportiu Can Guerxo i Camp de Futbol Kiko Serra.

Miniolimpíades escolars

Esdeveniment multiesportiu de 6 dies de duració dirigit a tots el centres escolars de primària (alumnes de 1r fins a 6è) i organitzat pel Departament, juntament amb els centres escolars, que engloba diverses activitats fisicoesportives d’ànim lúdic i inclusiu.

Natació escolar

Activitat esportiva desenvolupada a la Piscina Municipal de Sant Josep adreçada a alumnes d’educació infantil dels centres escolars del municipi.

Cessió d’instal·lacions esportives

Poliesportiu de Can Guerxo
· CEIP Can Guerxo per impartir les seves classes d’Educació Física, així com també per desenvolupar promocions esportives.
· Escola Francesa per desenvolupar les seves classes d’Educació Física.
Camp de Futbol de Sant Josep
· CEIP L’Urgell per impartir les seves classes d’Educació Física.
· Amadiba per desenvolupar activitats educatives.
Camp de Futbol de Sant Agustí
· IES Sant Agustí per impartir les seves classes d’Educació Física.
Piscina Municipal de Sant Josep
· Amadiba per desenvolupar activitats educatives.

Més informació
Per a qualsevol petició i/o informació addicional, podeu posar-vos en contacte amb el següent correu electrònic piscina@santjosep.org o al telèfon de la piscina municipal 971801504