Sant Agustí i Cala de Bou

IMG_1056

IMG_1052

valle_IMG_0276

IMG_9966

IMG_4804

IMG_5053

IMG_9883

IMG_5016

IMG_1153

IMG_4777

 

La parròquia de Sant Agustí, del segle xviii, és el centre del nucli tradicional d’aquest lloc, situat sobre un turó, que atreu milions de turistes cada any per a poder gaudir de la tranquil·litat i l’encant de la plaça i les festes dels seus vesins, que es celebren el 28 d’agost. Aquest és un dels pocs nuclis de tota l’illa que conserven el seu aspecte més tradicional amb les cases pageses, les torres de refugi, pous antics i aljubs així com les construccions de pedra seca.

A la costa hi destaquen unes àmplies platges de gran valor paisatgístic i també turístic com Cala Tarida, Cala Bassa o les platges de Comte, així com un conjunt d’illots anomenats de Ponent, que inclouen sa Conillera, s’Illa des Bosc, s’Espartar i ses Bledes. A més, els ja coneguts illots des Vedrà i es Vedranell també es troben als voltants de Sant Agustí, municipi des d’on es pot gaudir de magnífiques postes de sol mentre s’observa el passar de la vida des de la plaça.

Sant Agustí inclou en el seu territori un dels nuclis de població més importants de tot el municipi, que és Cala de Bou. Aquesta zona, turística per excel·lència, limita amb el municipi de Sant Antoni de Portmany, i acull un gran nombre de places hoteleres de gran qualitat.

 

MAPA DE SITUACIÓ